Tapio Räty ja Jari Sinkkonen lastensuojelun yhteistyöseminaarissa

Lastensuojelulaitos Konkari-koti ja Suomen Psykologinen Instituutti järjestävät yhdessä Lastensuojelun yhteistyöseminaarin toukokuussa 3.5.2022. Seminaari toteutetaan kokonaan verkkoympäristössä. Seminaari on tarkoitettu lastensuojelun sosiaalityöntekijöille sekä lastensuojelun palveluja tuottaville tahoille sekä alan opiskelijoille.

Päivän pääesiintyjinä ovat eduskunnan oikeusasiamies Tapio Räty, lastenpsykiatri Jari Sinkkonen sekä VET psykoterapeuttikouluttaja Raul Soisalo. Räty puhuu kirjaamisesta ja dokumentoinnin tärkeydestä. Sinkkonen puolestaan lähestyy lastensuojelun ammattilaisia varhaisen kiintymyssuhteen merkityksestä ja sen vaikutuksista lastensuojelun asiakkaisiin ja yhteydestä traumaan. Päivän aikana kuulemme myös Soisalon ajatuksia lasten osallisuudesta ja osallistamisesta sijaishuollossa.

Lisäksi seminaarissa pääset kuuleman Konkari-kodin ja Suomen Psykologisen Instituutin vuosia kestäneestä yhteistyöstä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 1.3.2022

www.lastensuojeluseminaari.com

Jaa: