Viimeiset paikat jaossa Lastensuojelun yhteistyöseminaariin 3.5.2022

Lastensuojelulaitos Konkari-kodin ja Suomen Psykologisen Instituutin yhdessä järjestämä Lastensuojelun yhteistyöseminaari on jo ensi viikolla 3.5.2022. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Lastensuojelun sosiaalityöntekijöille sekä lastensuojelun palveluja tuottaville tahoille sekä alan opiskelijoille tarkoitettu seminaari toteutetaan kokonaan verkkoympäristössä.

Päivän pääesiintyjinä ovat eduskunnan oikeusasiamies Tapio Räty, lastenpsykiatri Jari Sinkkonen sekä VET psykoterapeuttikouluttaja Raul Soisalo. Räty puhuu kirjaamisesta ja dokumentoinnin tärkeydestä. Sinkkonen puolestaan lähestyy lastensuojelun ammattilaisia varhaisen kiintymyssuhteen merkityksestä ja sen vaikutuksista lastensuojelun asiakkaisiin ja yhteydestä traumaan. Päivän aikana kuulemme myös Soisalon ajatuksia lasten osallisuudesta ja osallistamisesta sijaishuollossa.

Lisäksi seminaarissa pääset kuuleman Konkari-kodin ja Suomen Psykologisen Instituutin vuosia kestäneestä yhteistyöstä.

Seminaarin työryhmään kuuluvat kuvassa olevat Suomen Psykologisen Instituutin Raul Soisalo, Konkari-kodin Saara Lindblad, Irresistible Communications Finlandin Mari Uusitalo sekä Konkari-kodin Jussi Mäkelä.

Yhteistyökumppanit on valittu huolella Lastensuojelun yhteistyöseminaaria varten. Kumppanit edistävät ja tukevat työtä lastensuojelussa omalla ammattitaidollaan. Käythän tutustumassa heihin kaikkiin seminaaripäivän aikana, jolloin on mahdollista myös sopia yhteisiä tapaamisaikoja ja käyttää tilaisuus hyväksi tutustuakseen heidän palvelutarjontaansa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan nettisivujen kautta: www.lastensuojeluseminaari.com.

Jaa: