Konkari-kodissa, Puistolassa töitä osaavalle sosiaalialan ammattilaiselle

Konkari-Koti - Konkari - Osaajat

Meiltä lastensuojelulaitos Konkari-kodista, Puistolan yksiköstä aukeaa ohjaajan paikka vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työ Puistolassa on kolmivuorotyötä ja pitää sisällään kiireellisesti sijoitettujen lasten arviointia eri työmenetelmin, arjen ohjaustyötä sekä mahdollisuuden työskennellä lastensuojelun systeemisellä työotteella lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Puistolan yksikössä asuu seitsemän lasta. Työ meillä perustuu vahvaan omaohjaajatyöskentelyyn ja lastensuojelun systeemiseen työotteeseen.

Tarjoamme ohjaajillemme sisäisen koulutusohjelman, kultuuri- ja hyvinvointiedun, vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kilpailukykyisen palkan, johon työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa pitkällä sitoutumisella työnantajan palvelukseen.

Odotamme sinulta AMK:n tai vastaavan opistotason sosiaalityön tutkintoa (sosionomi AMK / sosiaalikasvattaja), oma-aloitteisuutta sekä hyviä suullisia että kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Kokemuksen lastensuojelutyöstä katsomme vahvaksi eduksi.

Ajokortti työtehtävässä on välttämätön.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit:

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Jussi Mäkelä p. 050 521 8358 (ark. 8-16)

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen rekry@konkari-koti.fi

Hakuaika päättyy 10.9.2023 tai sopivan henkilön löydyttyä

Jaa: