Satakunnassa kumppanuusmallin avulla palveluntuottajien tasa-arvo ja kansalaisten valinnanvapaus on otettu tosissaan
Uutiskirje 26.1.2023 Katso verkossa »
Yhteistoiminta-alueet yksityisen palveluntuottajan silmin

Meiltä palveluntuottajilta kysyttiin viime vuoden aikana usein, miten yhteistoiminta-alueet tulevat vaikuttamaan meidän toimintaamme. Kuntalaisten tarve palveluille ei katoa ja niihin on pystyttävä vastaamaan yhtä lailla ennen ja jälkeen organisaatiomuutosten.

Satakunnan alueella ei varmasti ihan jokaista solmua ole vielä saatu avattua, mutta viesti meille on positiivinen. Erityisesti virkaa tekevien tahto saada asiat toimimaan vaikuttaa hyvältä.

Satakunnassa kumppanuusmallin avulla palveluntuottajien tasa-arvo ja kansalaisten valinnanvapaus on otettu tosissaan. Mekin yksityisenä palveluntuottajana uskallamme olla toiveikkaita ja olettaa, että kuljemme tasa-arvoisina kunnan oman palvelutarjonnan rinnalla, kuten meille on luvattu.

 

Rekrytointi: haemme Konkariin ohjaajaa

Puistolan yksiköstämme on auennut paikka vakituiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään kiireellisesti sijoitettujen lasten arviointia eri työmenetelmin, arjen ohjaustyötä sekä mahdollisuuden työskennellä lastensuojelun systeemisellä työotteella lasten ja heidän perheidensä kanssa. Puistolan yksikössä asuu seitsemän lasta. Työ perustuu vahvaan omaohjaajatyöskentelyyn. Puistolassa työskennellään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme työntekijöillemme osaavan ja mukavan työyhteisön lisäksi sisäisen koulutusohjelman, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kilpailukykyisen palkan, johon työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa pitkällä sitoutumisella työnantajan palvelukseen.

Koulutusvaatimuksenamme on alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistotason tutkinto. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä tiimityötaitoja. Ajokortti työtehtävässä on välttämätön. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoja hakua varten:
- työ alkaa sopimuksen mukaan
- paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä
- hakemukset: rekry@konkari-koti.fi
- lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Mäkelä, puh. 050 521 8358 arkisin klo 8–16

Jusa-Kodit Oy:n lastensuojelulaitos Konkari-kodin visio on olla luotettava kumppani ja työnantaja Satakunnan ja Etelä-Suomen alueella. Haluamme erottua tuottamalla tulevaisuuden lastensuojelua jo tänään.

Porin keskustassa sijaitsevassa lastensuojelulaitos Konkari-kodissa lapset ja nuoret ovat ammattilaisten käsissä. Yhdessä luomme hyvän elämän edellytykset ja rakennamme lasten ja nuorten elämänhallinnan keinoja. Yhteistyössä perheiden kanssa tuemme itsenäistymistä sekä vastuun kantamista.

Konkari-kodin väki koulutusyhteistyöhön Sataedun kanssa

Konkari-kodin koulutuskalenteri täyttyy kevään aikana lastensuojelun koulutuksesta, jossa paneudutaan lastensuojelun kentällä toimivien työntekijöiden rooliin hieman pintaa syvemmältä. Koulutus on räätälöity Konkari-kodin työntekijöille yhdessä Sataedun opettajan Satu Isomäen kanssa.

– Koulutus on meille tervetullut paluu takaisin ydintehtävän ääreen. Tuntuu hyvältä pysähtyä välillä pohtimaan perustehtävää ja reflektoida omaa taivaltaan lastensuojelussa yhdessä koko tiimin kanssa, kertoo Konkari-kodin kasvatusjohtaja Saara Lindblad.

Kuten aiemmatkin Konkari-kodin koulutukset, myös tässä koulutuksessa luotetaan koko henkilökunnan yhteiseen koulutukseen. Valmistujaiskahvit nautitaan yhdessä kouluttajien kanssa jo kesäkuussa.

– Uskon, että kouluttajana Satu on juuri oikea henkilö ravistelemaan meitä sieltä, mistä tarvitsee. Sadulla on pitkä kokemus lastensuojelusta sosiaalityöntekijänä, ja uskon, että useiden esimerkkien avulla hän pystyy avaamaan meidän katsontakantaa laajemmin sijaishuollon ulkopuolelle koko lastensuojeluun. Koemme tärkeäksi, että koko henkilökuntamme käy koulutuksen ja pohdimme asioita yhdessä, jatkaa Lindblad.

 

Katso paikkatilanne verkkosivuilta »
www.konkari-koti.fi

Peruuta tilaus   |   Lue uutiskirje verkossa »