Tule jouluglögitapahtumaan tutustumaan, miten systeeminen työote näkyy arjessamme.
Uutiskirje 24.11.2022 Katso verkossa »
Tervetuloa katsomaan, millaista on tulevaisuuden lastensuojelu pe 9.12. klo 12–16

Tervetuloa Konkari-kodin perinteiseen jouluglögitapahtumaan. Tänä vuonna kurkkaamme pintoja syvemmälle ja tutustumme Konkarin arkeen käytännössä. Tule tutustumaan, miten systeeminen työote näkyy arjessamme, ja mistä syntyy hyvä työpäiväkokemus Konkarissa. Vaihdetaan kuulumisia, näkemyksiä ja tulevaisuuden aatoksia – niin ja otetaan kuppi kuumaa jouluista glögiä.   

Pannu on kuumana ja konkarilaiset valmiina vastaanottamaan vieraita perjantaina 9.12.2022 klo 12–16! 

 

Lämpimästi tervetuloa kotiimme!

Kuusi vuotta yrittäjänä ja lastensuojelulaitoksen johtajana

Kuusi vuotta on kulunut siitä, kun aloitimme Lastensuojelulaitos Konkari-kodin yrittäjinä. Matkaan on mahtunut valtava määrä oppia. On käyty myrskyissä, isoilla aalloilla ja jopa aallon pohjalla sekä koettu riemun hetkiä onnistumisista. Ennen kaikkea pitkäjänteisen työn tulos sekä usko itseemme ja omaan tekemiseemme ovat tuoneet meidät sellaisen Konkari-kodin äärelle, jossa olemme tänä päivänä.

Konkari-kotiin on meidän aikanamme tehty yhteensä 116 sijoitusta, kukin erilaisella tarinalla ja erimittaiseksi ajaksi. Edelleen suurin osa lapsista ja heidän perheistään muistuu mieliimme hyvin.

Vuosien varrella Konkari-kotiin on jalostunut myös avohuollon työtä tekevä ammatillinen työryhmä. Kiireellisten sijoitusten yhteyteen on saatu jalansijaa lapsen ja hänen perheensä arvioimiselle. Systeeminen työote näkyy kaikkialla, erityisesti tavassa ajatella ja nähdä perheyhteisöt. Itsenäistymiseen ohjaava yksikkö on muokkautunut myös vahvaksi tueksi nuorille, joiden taival on Konkari-kodissa päättymässä.

Ehkä radikaalein muutos on tapahtunut rekrytointiprosesseissa ja hyvän henkilökunnan löytämisessä. Henkilöstön pysyvyyteen tähtäävän toiminnan avulla sekä hyvällä ammatillisella yhteistyöllä Porin alueen ammattikorkeakoulujen kanssa Konkari-kodin henkilökunta on saatu vakautettua.

Tulevana keväänä teemme yhteistyössä Sataedun kanssa koulutusprojektin, jossa pääsemme keskittymään lastensuojelutyön perusasioiden äärelle. Sitä odotamme jo innolla.

Nyt tulevilla avointen ovien päivillä 9.12.2022 haluammekin kertoa teille tarkemmin, mistä palasista työ Konkari-kodissa koostuu ja päästää teidän raapaisemaan toimintaamme pintaa syvemmältä. Tervetuloa!

Saara Lindblad
yrittäjä, kasvatusjohtaja

Katso paikkatilanne verkkosivuilta »
www.konkari-koti.fi

Peruuta tilaus   |   Lue uutiskirje verkossa »