Tiimimme kasvaa: sosiaalialan ohjaajan paikka auki!

Itsenäistyvien nuorten asuinyksikkö Annala etsii tiimiinsä osaavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työ yksikössä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä rakentaa vahva ammatillinen suhde, joka kantaa nuorta kohti itsenäisempää arkea.

Odotamme hakijalta oma-aloitteista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä positiivista asennetta. Koulutusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojelutyöstä sekä psykiatrisen/neuropsykiatrisen osaamisen. Työ yksikössä on 3-vuorotyötä ja ajokortti on välttämätön.

Lastensuojelulaitos Konkari-kodissa, Porin keskustassa, lapset ja nuoret ovat ammattilaisten käsissä. Yhdessä luomme hyvän elämän edellytykset ja rakennamme lasten ja nuorten elämänhallinnan keinoja. Yhteistyössä perheiden kanssa tuemme itsenäistymistä sekä vastuun kantamista.

Konkari-kodissa otamme lapsen vastaan yksilönä ja tarjoamme hänelle ympärivuorokautista turvaa. Toimintamme periaatteita ohjaa systeeminen lastensuojelutyö sekä vahva terapeuttinen arki. Systeemisessä lastensuojelussa lähtökohta on aina koko perheen saama tuki, jossa yksilön eheytyminen voidaan nähdä osana vuorovaikutusta.

Olemme työnantajana hyvin koulutusmyönteisiä ja haluamme tukea työntekijöitämme eteenpäin lastensuojelun muuttuvalla kentällä. Tarjoamme työntekijöillemme ammattitaitoisen tuen koulutuksen sekä työnohjauksen menetelmin. Pyrimme myös tukemaan työntekijän hyvinvointia joustamalla työaikajärjestelyissä.

Visiomme on olla luotettava kumppani ja työnantaja Satakunnan ja Etelä-Suomen alueella. Haluamme erottua tuottamalla tulevaisuuden lastensuojelua jo tänään.

Valitun tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ja ammattipätevyys tulee olla tarkistettavissa JulkiTerhikki-järjestelmästä.

Hakuaika päättyy 13.6.2021. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@konkari-koti.fi.

Lisätiedot:
Jussi Mäkelä, 050 521 8358, jussi.makela@konkari-koti.fi

Jaa: