Konkari-kodin henkilökunta systeemisen lastensuojelun ammattilaisiksi

Konkari-kodin henkilökunnan puolitoista vuotta kestänyt systeemisen lastensuojelun koulutus on saatu päätökseen. Koulutus toteutettiin yhdessä Suomen Psykologisen Instituutin kanssa. Konkari-kodin henkilökunta on jo päässyt kokeilemaan käytännön tiimejä asiakkaidensa kanssa. Konkarissa systeemistä lastensuojelua ei kuitenkaan nähdä pelkästään systemaattisena toimintamallina, vaan systeeminen lastensuojelu on myös eräänlainen orientaatio, jossa on läsnä vahva terapeuttinen arki. Yksilön eheytyminen nähdään osana vahvaa vuorovaikutusta. Konkarin avopalvelut ovat myös päässeet toteuttamaan systeemisen lastensuojelun osaamista kuntouttavan perhetyön näkökulmasta.

Onnea Konkari-kodin valmistuneille systeemisen lastensuojelun ammattilaisille!

Jaa: