Haastava aika muokkaa toimintaa

Korona on puhuttanut ja vaikuttanut arkeemme jo puolitoista vuotta. Olemme saaneet tutustua erilaisiin diagrammeihin epidemian liikkeistä sekä sairastuneista ympäri maailmaa. Tilastot sahaavat ylös ja alas – antavat toivoa ja toisaalla lisäävät ahdistusta. Tämä kaikki on vaatinut meiltä ääretöntä paineensietokykyä, joustavuutta ja ennen kaikkea nöyryyttä pandemian edessä.

Meillä Konkari-kodissa poikkeuksellinen korona-aika on hyödynnetty työntekijöiden kouluttamiseen digitalisaation saloihin. Sijaishuollon ja avopalveluiden konsepteja on palvelumuotoilun avulla muokattu kohti parempaa asiakaskokemusta. Uusia toimintamalleja on onnistuneesti ajettu sisään ja samalla kuitenkin hoidettu se tärkein, eli perusarki.

Kukaan meistä ei osaa sanoa, mitä koronan jälkeinen aika tuo tullessaan tai onko sitä olemassakaan. Selvää kuitenkin on, että nuorten pahoinvointi on lisääntynyt ja me Konkari-kodissa olemme valmistautuneet kohtaamaan tilanteen sellaisena kuin se on – ihan joka päivä.

Jaa: