Konkari-kodin syyslomalla tutustuttiin Meri-Poriin ja vierailtiin Kylpylässä

Konkari-kodissa syyslomaa on odotettu siinä, missä sitä on odotettu perheissäkin. Syysloma katkaisee arjen, ja on lupa viikon verran keskittyä mukavaan yhteisen ajan viettoon. Kotona lomailu on osalle lapsista tärkeää, mutta Konkari-kodissa ohjaajat ovat rakentaneet yhteistä ohjelmaa myös syyslomaviikolle Konkari-kotiin.

Mäntyluoto, Kallo ja Reposaari houkuttelivat Konkari-kodin väkeä tuulisena päivänä rannalle. Reposaaren Linnakepuiston ja Kallon rujot kalliot suurine aaltoinen saivat monet tuntemaan vapauden tunteita, eikä sateinen kelikään haitannut. Reposaari kaupunginosana oli monelle vielä tuntematon paikka ja sen historia kiinnosti.

Kylpyläreissu oli monelle odotettu. Vaikka uimahousuja sai hakea yhdelle, jos toisellekin, niin matka onnistui odotusten mukaisesti, ja kylpylässä vierähti aika siivillä. Ensi viikolla koittaa jälleen arki ja paluu kouluihin.

Jaa: