Työpaikka avoinna Konkari-kodilla

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Konkari-kodin joukkoon, kun rekrytoimme uuden osaajan eläkkeelle siirtyvän työntekijämme tilalle. Etsimme sosiaalialan ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Vaatimuksenamme on alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistotason tutkinto (sosionomi AMK, sosiaalikasvattaja). Vahvuudeksi katsomme alan työkokemuksen sekä mahdollisen neuropsykiatrisen osaamisen.

Konkari-koti auttaa työntekijöitään kehittymään lastensuojelun muuttuvalla kentällä. Hae mukaan osaajaksi iloiseen työjoukkoomme. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen rekry@konkari-koti.fi

Lyhyesti Konkari-kodista, luethan lisää muualta sivuiltamme tai kysy lisää meiltä!

JuSa-Kodit Oyn lastensuojelulaitos Konkari-kodin visio on olla luotettava kumppani ja työnantaja Satakunnan ja Etelä-Suomen alueella. Haluamme erottua tuottamalla tulevaisuuden lastensuojelua jo tänään.

Porin keskustassa sijaitsevassa lastensuojelulaitos Konkari-kodissa lapset ja nuoret ovat ammattilaisten käsissä. Yhdessä luomme hyvän elämän edellytykset ja rakennamme lasten ja nuorten elämänhallinnan keinoja. Yhteistyössä perheiden kanssa tuemme itsenäistymistä sekä vastuun kantamista.

Konkari-kodissa lapsi otetaan vastaan yksilönä, ja hänelle tarjotaan ympärivuorokautista turvaa.

Konkari-kodin arkea ohjaa vahva systeeminen lastensuojelutyö, jota tuetaan koulutuksen ja työnohjauksen keinoin. Konkari-kodissa lapsi ja hänen perheensä nähdään osana systeemiä, jossa yhdenkin osa-alueen muutos voi johtaa parhaimmillaan koko systeemissä tapahtuviin muutoksiin.

Jaa: