Yhteistyökumppaniesittely: Luotain Consulting Oy tarjoaa monipuolisia työnohjaus- ja valmennuspalveluja

Lastensuojelun yhteistyöseminaarin yhteistyökumppanina toimii Luotain Consulting Oy, joka tarjoaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluja koko Suomen alueella kaiken kokoisille yrityksille, valtiolle, kunnille sekä kaupungeille. Luotain toimii tilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaan sekä pitkäaikaisena organisaation kumppanina että yksittäisiin tarpeisiin lisäten arvostusta työelämään.

Yritykselle on tärkeintä pureutua palveluissaan yhdessä oikeisiin asioihin ja tehdä työtä, joka vie yksilöä, yksikköä, organisaatiota ja koko konsernia aidosti eteenpäin.

– Koemme, että arvostuksesta, vahvuuksista ja myönteisyydestä ammentamalla ihmiset saavat aikaan paitsi tuloksia, myös aitoa työniloa. Autamme organisaatioita myös ratkaisemaan erittäin vaikeita työyhteisötilanteita ja haasteita liiketoiminnan kehittämisessä hyvin korkealla ammattitaidolla, Luotaimen toimitusjohtaja Pia Vilanen kertoo.

Luotain tarjoaa palveluitaan keskitetysti kehittämis­kokonaisuuksina ja muun muassa puitesopimuksin, mutta heiltä voi ostaa koulutusta, työnohjausta, coachingia, valmennusta, strategiatyöpajoja ja vaikka Tyhy-päiviä tai sovittelua myös yksittäisiin tarpeisiin.

Lue lisätietoa yrityksen nettisivuilta ja tule mukaan Lastensuojelun yhteistyöseminaariin tutustumaan kumppaniin tarkemmin: https://luotain.net/yritys/

Lastensuojelun yhteistyöseminaaria varten yhteistyökumppanit on valittu huolella. Kumppanit edistävät ja tukevat työtä lastensuojelussa omalla ammattitaidollaan. Käythän tutustumassa heihin kaikkiin seminaaripäivän aikana, jolloin on mahdollista myös sopia yhteisiä tapaamisaikoja ja käyttää tilaisuus hyväksi tutustuakseen heidän palvelutarjontaansa.

Jaa: