Kiitos kuluneesta vuodesta 2022

Vuosi 2022 lähenee loppuaan, ja jälleen on tapahtunut paljon asioita, joita ei vielä vuosi sitten tähän aikaan osattu kuvitellakaan. Venäjän hyökkäysota Ukrainaan ja sen välilliset vaikutukset näkyvät ja kuuluvat meidänkin arjessamme.

Lastensuojelu on päässyt isosti otsikoihin vuoden aikana, mutta valitettavasti otsikointi ei ole aina ollut kaunista luettavaa. Työntekijöiden kuormittuminen ja henkilöstöpula sotealalla kokonaisuudessaan on arkipäivää myös lastensuojelussa. Muutaman viikon kuluttua käynnistyvillä hyvinvointialueilla onkin heti alkuun tiukka paikka saada henkilöstöasiat rullaamaan, ja mikä onkaan yksityisten palveluntuottajien rooli uudessa hyvinvointialueessa?

Me Konkari-kodissa uskomme vahvasti, että laadukkaalla työllä on aina kysyntää. Vuoden 2022 aikana olemme halunneet viedä laatua edelleen eteenpäin jalostamalla omia toimintamallejamme. Arvojemme mukaisesti erityisesti kunnioittava asenne lapsia ja heidän perheitään kohtaan on ollut tämän vuoden teemana, ja sen tulokset näkyvät nyt selkeästi.

Nyt onkin aika hiljentyä joulun viettoon kukin tahollaan ja ottaa pieni irtiotto arjen pyörästä.

Rauhallista joulun aikaa kaikille!

Saara Lindblad
yrittäjä, kasvatusjohtaja

Jaa: