Rekrytointi: haemme Konkariin ohjaajaa

Puistolan yksiköstämme on auennut paikka vakituiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään kiireellisesti sijoitettujen lasten arviointia eri työmenetelmin, arjen ohjaustyötä sekä mahdollisuuden työskennellä lastensuojelun systeemisellä työotteella lasten ja heidän perheidensä kanssa. Puistolan yksikössä asuu seitsemän lasta. Työ perustuu vahvaan omaohjaajatyöskentelyyn. Puistolassa työskennellään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme työntekijöillemme osaavan ja mukavan työyhteisön lisäksi sisäisen koulutusohjelman, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kilpailukykyisen palkan, johon työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa pitkällä sitoutumisella työnantajan palvelukseen.

Koulutusvaatimuksenamme on alan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistotason tutkinto. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä tiimityötaitoja. Ajokortti työtehtävässä on välttämätön. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoja hakua varten:
– työ alkaa sopimuksen mukaan
– paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä
– hakemukset: rekry@konkari-koti.fi
– lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Mäkelä, puh. 050 521 8358 arkisin klo 8–16

Jusa-Kodit Oy:n lastensuojelulaitos Konkari-kodin visio on olla luotettava kumppani ja työnantaja Satakunnan ja Etelä-Suomen alueella. Haluamme erottua tuottamalla tulevaisuuden lastensuojelua jo tänään.

Porin keskustassa sijaitsevassa lastensuojelulaitos Konkari-kodissa lapset ja nuoret ovat ammattilaisten käsissä. Yhdessä luomme hyvän elämän edellytykset ja rakennamme lasten ja nuorten elämänhallinnan keinoja. Yhteistyössä perheiden kanssa tuemme itsenäistymistä sekä vastuun kantamista.

Jaa: