Yhteistoiminta-alueet yksityisen palveluntuottajan silmin

Meiltä palveluntuottajilta kysyttiin viime vuoden aikana usein, miten yhteistoiminta-alueet tulevat vaikuttamaan meidän toimintaamme. Kuntalaisten tarve palveluille ei katoa ja niihin on pystyttävä vastaamaan yhtä lailla ennen ja jälkeen organisaatiomuutosten.

Satakunnan alueella ei varmasti ihan jokaista solmua ole vielä saatu avattua, mutta viesti meille on positiivinen. Erityisesti virkaa tekevien tahto saada asiat toimimaan vaikuttaa hyvältä.

Satakunnassa kumppanuusmallin avulla palveluntuottajien tasa-arvo ja kansalaisten valinnanvapaus on otettu tosissaan. Mekin yksityisenä palveluntuottajana uskallamme olla toiveikkaita ja olettaa, että kuljemme tasa-arvoisina kunnan oman palvelutarjonnan rinnalla, kuten meille on luvattu.

 

 

Jaa: