Kesätöihin Konkari-kotiin

Lastensuojelulaitos Konkari-koti etsii kesätyöntekijää. Työ pitää sisällään pääasiassa arjen ohjaustyötä 13-17-vuotiaiden lasten kanssa. Konkari-kodissa asuu 14 lasta, joista seitsemän Puistolan yksikössä ja seitsemän Annalan yksikössä. Puistolassa työskennellään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme osaavan ja mukavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden osallistua omaohjaajatyöhön sekä mahdollisuuden työskennellä systeemisellä työotteella lasten ja heidän perheidensä kanssa

Koulutusvaatimuksenamme on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä tiimityötaitoja. Ajokortti työtehtävässä on välttämätön. Työntekijä perehdytetään työtehtäväänsä.

Tietoja hakua varten:
– työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan
– paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä
– hakemukset: rekry@konkari-koti.fi
– lisätietoja kesätyöstä antaa Jussi Mäkelä, puh. 050 521 8358 arkisin klo 8–16

Jusa-Kodit Oy:n lastensuojelulaitos Konkari-kodin visio on olla luotettava kumppani ja työnantaja Satakunnan ja Etelä-Suomen alueella. Haluamme erottua tuottamalla tulevaisuuden lastensuojelua jo tänään.

Porin keskustassa sijaitsevassa lastensuojelulaitos Konkari-kodissa lapset ja nuoret ovat ammattilaisten käsissä. Yhdessä luomme hyvän elämän edellytykset ja rakennamme lasten ja nuorten elämänhallinnan keinoja. Yhteistyössä perheiden kanssa tuemme itsenäistymistä sekä vastuun kantamista.

Jaa: