Konkari-kodin lasten kesään kuuluu leirejä ja aktiivista kesäpuuhaa

Perinteisesti Konkari-kodin kesään kuuluu kaksi leiriä. Puistolan ja Annalan yksiköt piipahtavat leireilemässä Ulvilan Kylmälahdella, Joutsijärven rannalla. Leireilyyn kuuluu uimisen lisäksi mukavaa kesäpuuhaa, kuten kalastusta, mökkipelejä ja hyvää ruokaa.

  • Lapsille leirit antavat uusia kokemuksia, lisäävät yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja ennen kaikkea tuovat niitä kokemuksia, joita heillä kaikilla ei välttämättä ole omassa elämässään aiemmin ollut, kertoo Puistolan hoito- ja kasvatustyön ohjaaja Marko Prinssi, joka itsekin osallistuu leirin järjestelyihin jo toista vuotta.

Tulevan kesän kesäreissut tehdään Juku Parkkiin Turkuun ja Power Parkkiin Alahärmään. Näihin valintoihin lapsilla on ollut viimeinen sanansa. Myös Porin omat kohteet, kuten Yyteri ja Kirjurinluoto tulevat olemaan Konkarin väen ahkerassa käytössä.

Kaksi ihmistä uimassa järvessä

Jaa: