Konkari-kodin väki suoritti 15 osp koulutuksen lastensuojelussa työskentelystä – Sataedun kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti

Konkari-kodin henkilöstö opiskeli kevään aikana lastensuojelun lainsäädäntöä, kirjoittamistekniikoita ja pohti erityisyyden näkymistä lastensuojelun asiakkaissa. Opettaja Satu Isomäki ohjasi viisi täyttä koulutuspäivää henkilökunnalle ja tämän jälkeen jokainen työntekijä pääsi antamaan näytön osaamisestaan annettujen kriteerien mukaisesti.

Työnantajan näkökulmasta henkilökunnan yhtenäinen kouluttautuminen on koko työryhmän etu.

  • Henkilökuntamme on ollut pysyvää ja heillä on hyvät valmiudet reflektoida omaa osaamistaan koulutusten yhteydessä. Uskon, että Konkari-kodin laatuun saadaan lisää yhtenäisyyttä koulutuksen myötä, kertoo Konkari-kodin henkilöstöjohtaja Jussi Mäkelä.

Konkari-kodin henkilöstö kokoontui viimeisen kerran koulutuksen tiimoilta. Tällöin oli aika istua kahvipöytään sekä jakaa ruusut ja todistukset kevään työstä.

 

Jaa: