Konkari-kodissa töitä osaavalle sosiaalialan ammattilaiselle

 

Meiltä lastensuojelulaitos Konkari-kodista aukeaa ohjaajan paikka vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja pitää sisällään kiireellisesti sijoitettujen lasten arviointia eri työmenetelmin, arjen ohjaustyötä, itsenäistyvien nuorten elämänhallinnan ohjausta sekä mahdollisuuden työskennellä lastensuojelun systeemisellä työotteella lasten ja heidän perheidensä kanssa.

Konkari-kodissa on kaksi asuinyksikköä, joissa asuu kussakin seitsemän lasta. Työ Konkari-kodissa perustuu vahvaan omaohjaajatyöskentelyyn ja lastensuojelun systeemiseen työotteeseen.

Tarjoamme ohjaajillemme sisäisen koulutusohjelman, kultuuri- ja hyvinvointiedun, vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kilpailukykyisen palkan, johon työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa pitkällä sitoutumisella työnantajan palvelukseen.

Odotamme sinulta terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai sairaanhoitaja AMK:n tai vastaavan opistotason terveydenhuollon tutkintoa. Odotamme lisäksi oma-aloitteisuutta sekä hyviä suullisia että kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Kokemuksen lastensuojelutyöstä katsomme vahvaksi eduksi.

Ajokortti työtehtävässä on välttämätön.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit:

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Jussi Mäkelä p. 050 521 8358 (ark. 8-16)

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen rekry@konkari-koti.fi

Hakuaika päättyy 3.12.2023 tai sopivan henkilön löydyttyä

Jaa: