Konkari-kodin kesään kuuluvat leirit, jäätelöbaari sekä retki huvipuistoon

Kaksi ihmistä uimassa järvessä

Konkari-koti on täynnä iloa ja odotusta, kun lapset valmistautuvat tulevan kesän aktiviteetteihin. Lapset pääsevät osaksi kesäsuunnitelmien laadintaan ja kesän suunnitelmiin kuuluvatkin muun muassa leirit, jäätelöbaari ja odotettu reissu huvipuistoon.

Kesä ei olisi täydellinen ilman leirejä, ja Konkari-kodissa lapset pääsevätkin nauttimaan monipuolisista leirikokemuksista. Leirit sisältävät monenlaista toimintaa, kuten uintia, melontaa ja mukavaa yhdessä oloa nuotion äärellä. Tavoitteena on rohkaista nuoria kokeilemaan uusia asioita ja rakentamaan positiivisia muistoja yhdessä muiden kanssa. Lisäksi leirit edistävät lasten itsenäisyyttä, sosiaalisia taitoja ja itsetuntemusta.

Kesällä Konkari-kotiin avataan ainutlaatuinen jäätelöbaari, joka tarjoaa lapsille ja ehkä myös ohjaajille mahdollisuuden nauttia kesän herkuista täysin uudella tavalla. Jäätelöbaari on suunniteltu tarjoamaan lapsille virkistävän ja ilahduttavan kokemuksen, jossa he voivat valita suosikkimakunsa ja nauttia siitä yhdessä ystäviensä kanssa. Baarin valikoimaan kuuluu perinteisten vaniljan ja suklaan lisäksi monipuolinen valikoima muita makuja.

Konkari-kodissa valmistellaan myös kesäohjelmaa perinteisen retken merkeissä. Tämän vuoden, kuten monen muuan aiemmankin vuoden, kesään kuuluu retki lasten itse valitsemaan huvipuistoon, joka tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden nauttia huolettomasta hauskanpidosta.

Konkari-kodin johtaja, Laura Helander kertoo innostuneena suunnitelmista: ”Haluamme tarjota lapsillemme ikimuistoisen kesäkokemuksen. Retki huvipuistoon on loistava tilaisuus heille nauttia yhdessäolosta ja hupailusta.”

Retki huvipuistoon on osa Konkari-kodin pyrkimystä tarjota lapsille monipuolisia ja virikkeitä kesäisin. Tavoitteena on edistää lasten hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuus luoda iloisia muistoja yhdessä muiden kanssa.

Jokaisella lapsella on oikeus iloon ja huviin, ja he pyrkivät tarjoamaan turvallisen ja innostavan ympäristön Helander korostaa. Huvipuistoretki on odotettu tapahtuma Konkari-kodin lasten keskuudessa, ja se lupaa tuoda hymyn jokaisen kasvoille.

 

 

Jaa: