Konkari-koti etsii työryhmäänsä psykiatrista sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaa (AMK)

Porissa, Lastensuojelulaitos Konkari-kodissa, Puistolan yksikössä on avoinna sairaanhoitajan työ osaavalle ja oma-aloitteiselle sairaanhoitajalle. Sairaanhoitajan tehtävä on ensisijaisesti lastensuojelulaitoksen ohjaajan työtä, jota tehdään kolmessa vuorossa. Työ pitää sisällään kiireellisesti sijoitettujen lasten arviointia eri työmenetelmin, arjen ohjaustyötä sekä mahdollisuuden työskennellä lastensuojelun systeemisellä työotteella lasten ja heidän perheidensä kanssa. Puistolan yksikössä asuu seitsemän lasta. Ohjaajan työ perustuu vahvaan omaohjaajatyöskentelyyn.

Sairaanhoitajana vastaat Konkari-kodin lääkehuollosta ja lääkehuollon tiimistä yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Toivomme sinulta kokemusta psykiatrisesta sairaanhoitajan työstä.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät lisäkoulutusmahdollisuudet, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kilpailukykyisen palkan, johon työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa pitkällä sitoutumisella työnantajan palvelukseen.

Odotamme sinulta sairaanhoitaja AMK:n tai vastaavan opistotason tutkintoa, oma-aloitteisuutta sekä hyviä suullisia että kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus lastensuojelusta ja psykiatrisesta osaamisesta katsotaan eduksi.
Ajokortti työtehtävässä on välttämätön.
Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9. alkaen.

Hakemukset 31.7.2024 mennessä: rekry@konkari-koti.fi

Lisätietoja:
17.- 19.6. klo 8-16
Jussi Mäkelä, jussi.makela@konkari-koti.fi
puh. 050 521 8358

24. – 28.6. klo 8-16
Saara Lindblad, saara.lindblad@konkari-koti.fi
p. 044 502 4969

Jaa: