Kiitos kuluneesta vuodesta ja nautinnollista kesäaikaa

Kesä on vihdoin täällä, ja haluamme koko Konkari-kodin väki toivottaa teille kaikille aurinkoista ja iloista kesäaikaa! Kesä on parasta aikaa luoda uusia muistoja, kokeilla uusia asioita ja viettää aikaa ystävien ja läheisten kanssa.

Haluamme kiittää teitä yhteistyökumppanit, perheet ja muut sidosryhmät kuluneesta vuodesta. Nyt on aika rentoutua ja nauttia lämpimistä päivistä. Luokaa uusia muistoja ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

Me Konkari-kodissa odotamme innolla syksyä ja uutta toimintakautta, jolloin pääsemme jälleen jatkamaan yhteistyötämme ja toteuttamaan uusia projekteja yhdessä. Syksyllä meitä odottavat monet uudet haasteet ja mahdollisuudet, ja olemme varmoja, että yhteistyömme jatkuu yhtä hedelmällisenä kuin tähänkin asti.


Saara Lindblad
kasvatusjohtaja

Jaa: